Busser Berlin Erfurt

De billigste busser fra Berlin til Erfurt

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

118 kr

Gennemsnit

134 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

17:30Berlin2t50 20:20Erfurt
0 skift
118 kr1Enkeltbillet
07:30Berlin3t00 10:30Erfurt
0 skift
126 kr1Enkeltbillet
08:00Berlin3t40 11:40Erfurt
0 skift
157 kr1Enkeltbillet

Bustider Berlin til Erfurt

Viser busser for i morgen, tirsdag 31. januar
07:30Berlin3t00 10:30Erfurt
0 skift
08:00Berlin3t40 11:40Erfurt
0 skift
17:30Berlin2t50 20:20Erfurt
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.
tir
07. feb.
ons
08. feb.
tor
09. feb.
fre
10. feb.
lør
11. feb.
søn
12. feb.
man
13. feb.
tir
14. feb.
ons
15. feb.
tor
16. feb.
fre
17. feb.
lør
18. feb.
søn
19. feb.
man
20. feb.

De hurtigste busser fra Berlin til Erfurt

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

2 t 50 m

Gennemsnit

3 t 10 m

Busser pr. dag

3

Afstand

237 km

Ud af de 3 busafgange, der hver dag kører fra Berlin til Erfurt, kører 3 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

17:30Berlin2t50 20:20Erfurt
0 skift
118 kr1Enkeltbillet
07:30Berlin3t00 10:30Erfurt
0 skift
126 kr1Enkeltbillet
08:00Berlin3t40 11:40Erfurt
0 skift
157 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express

Oversigt: Bus fra Berlin til Erfurt

distanceAfstand237 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus4 t. 5 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus137 DKK
frequencyAntal Bus2 dagligt
changesDirekte busJa, der er 1 direkte bus dagligt
carriersBusselskaberBlaBlaCar eller Flixbus

Med bussen fra Berlin til Erfurt er denne tur 237 km lang og tager i gennemsnit 4 t. 5 min. med vores partnere som BlaBlaCar eller Flixbus. Normalt det 2 busser om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste busbillet på denne rute for helt ned til 79 DKK, men gennemsnitsprisen for busbilletter er 137 DKK. Rejsende rejser oftest fra Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof og ankommer til Erfurt, Urbicher Kreuz.

Busselskaber: FlixBus fra Berlin til Erfurt

Køb dine officielle busbilletter imellem Berlin og Erfurt hos FlixBus for ned til 79 DKK på Omio. Find busplaner og billetter fra mere end 1000 selskaber, så du kan sammenligne og booke din rejse til en billig pris.

FlixBus

FlixBus er det bedste valg, når du vil rejse med bus imellem Berlin og Erfurt. Omio viser dig hurtigt aktuelle busplaner fra FlixBus for rejser mellem Berlin og Erfurt, og gør det nemmere end nogensinde at købe busbilletter online til den billigste, hurtigste eller tidligste tur. Afstanden mellem Berlin og Erfurt er omkring 237 km, og den billigste enkeltbillet fra FlixBus koster fra 79 DKK. Når du tjekker de seneste busplaner fra FlixBus mellem Berlin og Erfurt, kan du også se rejseinformation, såsom tilladt bagage og faciliteter ombord, og sammenligne de bedste ruter til Erfurt. Hvis du søger efter billetter fra FlixBus i Omio-appen, kan du desuden se, om der er tale om mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive. Omio kan hurtigt finde den perfekte billet fra FlixBus mellem Berlin og Erfurt, så du kan bruge mere tid på at glæde dig til rejsen.

Rejstip: Busser fra Berlin til Erfurt

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Erfurt. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Berlin til Erfurt.
FAQs
De billigste busbilletter fra Berlin til Erfurt koster 79 DKK. Prisen afhænger dog af, hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
Busbilletter fra Berlin til Erfurt koster i gennemsnit 137 DKK. Prisen kan dog variere alt efter rejsetidspunkt, eller hvornår du booker dine billetter. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid inden afrejse, så du får de bedste tilbud.
Der er ca. 237 km fra Berlin til Erfurt, når du rejser med bus. Priserne varierer alt efter, hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
Den gennemsnitlige rejsetid fra Berlin til Erfurt er 4 t. 5 min.   med bus, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage, kan rejsetiden være længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter på Omio.

Når du rejser med bus fra Berlin til Erfurt, er det godt at vide, hvilke busstationer, der er de mest populære. I Berlin er Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof den mest benyttede station, og i Erfurt er det Erfurt, Urbicher Kreuz.

Når du planlægger din rejse til Erfurt fra Berlin, er det en fordel at vide, hvor langt busstationerne befinder sig fra centrum. Den mest besøgte busstation i Berlin er Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof ca. 10, 2 km fra centrum. I Erfurt er den mest populære busstation Erfurt, Urbicher Kreuz, og den ligger 5, 3 km uden for centrum.

Når du rejser fra Berlin til Erfurt, kan BlaBlaCar eller Flixbus hjælpe dig med at finde den bedste forbindelse. Du kan også undersøge andre busselskaber og sammenligne tilbud, før du køber dine billetter.
Ja, der er 1 direkte bus om dagen mellem Berlin og Erfurt. Hvis du er ude efter en direkte forbindelse med bus, kan du vælge BlaBlaCar. Rejser med bus uden skift er normalt mere bekvemme og sparer dig for tid, så det er en god idé at holde øje med dem, når du booker dine busbilletter.
I gennemsnit det 2 busser om dagen fra Berlin til Erfurt. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
Dagens første bus på denne tur afgår fra Berlin kl. 08. 30. Dagens sidste bus afgår fra Berlin kl. 08. 30. Find den nyeste busplan fra Berlin til Erfurt, og book det tidspunkt, som passer dig bedst.
Du finder busser mellem Berlin og Erfurt, der i gennemsnit koster 137 DKK den ene vej, hvis du booker inden for de næste syv dage. Men vi anbefaler at købe busbilletter på forhånd, hvis du vil have det bedste tilbud og spare penge på din tur. Busbilletter fra Berlin til Erfurt sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.

Busser fra Berlin til Erfurt – var det ikke lige det, du ledte efter`?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

HjemBusserBusser Berlin Erfurt

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog