Busser Berlin Bruxelles

De billigste busser fra Berlin til Bruxelles

Tider og priser for 07. okt.

Billigste

646 kr

Gennemsnit

646 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

09:00Berlin21t00 06:00Bruxelles, Gare du Midi
1 skift
646 kr1Enkeltbillet

Bustider Berlin til Bruxelles

Viser busser for i morgen, fredag 7. oktober
09:00Berlin21t00 06:00Bruxelles, Gare du Midi
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
07. okt.
lør
08. okt.
søn
09. okt.
man
10. okt.
tir
11. okt.
ons
12. okt.
tor
13. okt.
fre
14. okt.
lør
15. okt.
søn
16. okt.
man
17. okt.
tir
18. okt.
ons
19. okt.
tor
20. okt.
fre
21. okt.
lør
22. okt.
søn
23. okt.
man
24. okt.
tir
25. okt.
ons
26. okt.
tor
27. okt.

De hurtigste busser fra Berlin til Bruxelles

Tider og priser for 07. okt.

Hurtigste rejse

21 t

Gennemsnit

21 t

Busser pr. dag

1

Afstand

651 km

Det er vanskeligt at komme fra Berlin til Bruxelles uden at skifte mindst én gang.

09:00Berlin21t00 06:00Bruxelles, Gare du Midi
1 skift
646 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Bruxelles?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Hele huse og lejligheder

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Busser fra Berlin til Bruxelles

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Bruxelles. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Berlin til Bruxelles.
FAQs
Billige turistbus billetter fra Berlin til Bruxelles kan koste så lidt som236 DKK. Priserne varierer dog alt efter hvor tidligt du reserverer dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.
Gennemsnitsprisen for turistbus billetter fra Berlin til Bruxelles er 376 DKK. Vil du gerne have de billigste billeter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
Når du rejser med bus fra Berlin til Bruxelles, skal du regne med en afstand på 651 km. Jo tidligere du booker dine billetter, jo billigere kan du få din rejse.
Den gennemsnitlige rejsetid fra Berlin til Bruxelles varer 12 h 15 min med bus, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage kan rejsetiden vare længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter til din rejse på Omio.

Før du rejser, er det en fordel at kende de mest besøgte busstationer. De fleste rejsende fra Berlin rejser fra Berlin Hbf, og flertallet af de rejsende ankommer til Brussels, Brussels South (Gare du Midi) i Bruxelles.

Du kan rejse med busterminal fra Berlin Berlin Hbf, 5.6 km udenfor byen. Den turistbus som flest ankommer til hedder Brussels, Brussels South (Gare du Midi) og befinder sig 4.2 km fra centrum.

Omio arbejder med mange busselskaber for at få dig hurtigst muligt fra Berlin til Bruxelles med bus. Du kan rejse med BlaBlaCar Bus, BlaBlaCar, Sindbad, Eurolines France, Flixbus, RegioJet, STUDENT AGENCY k. S. Eller Eurolines Switzerland eller undersøge hvilke billetter de andre busselskaber har. På den måde kan du sikre dig det bedste tilbud.
Hvis du vil rejse med bus fra Berlin til Bruxelles uden stop, bør du overveje at købe dine bus billetter hos Flixbus. Du kan også søge på andre transportformer og finde den løsning, der passer bedst til dig. Her kan Omio hjælpe dig.
Hvis du vil rejse md turistbus fra Berlin til Bruxelles, kan du finde billetter på Omios hjemmeside og bestille online. Du kan endda bruge vores app til at finde al den rejseinformation du har brug for. Så bliver din rejse så let og behagelig som mulig.
Efter ankomsten til Bruxelles med bus kan det anbefales at besøge de populære Paris, Amsterdam eller London. Omio kan hjælpe dig med at finde de billigste forbindelser fra Bruxelles til din næste destination.
Du behøver ikke have bil for at rejse fra fra Berlin til Bruxelles. På Omios app kan du finde billetter til din turistbus rejse fra Berlin til Bruxelles Her kan du også gemme dine billetter for at gøre din rejse lettere.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Berlin
Bruxelles

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links