Busser Barcelona Zurich

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

søn
14. aug.
man
15. aug.
tir
16. aug.
ons
17. aug.
tor
18. aug.
fre
19. aug.
lør
20. aug.
søn
21. aug.
man
22. aug.
tir
23. aug.
ons
24. aug.
tor
25. aug.
fre
26. aug.
lør
27. aug.
søn
28. aug.
man
29. aug.
tir
30. aug.
ons
31. aug.
tor
01. sep.
fre
02. sep.
lør
03. sep.

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Zurich?

vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Busser fra Barcelona til Zurich

Du kan nemt tage bussen til Zurich. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Barcelona til Zurich.
FAQs
Afstanden imellem Barcelona og Zurich er ca. 835 km med bus. Bestil dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller via Omio app'en.

Hvis du rejser fra fra Barcelona til Zurich, er der størst sandsynlighed for at du kommer til at rejse via Barcelona Sants og Zürich, Sihlquai Bus Terminal (Carparkplatz Sihlquai), da det er de mest populære busstationer.

Når du planlægger din rejse til Zurich fra Barcelona, er det en fordel at vide hvor langt busstationer befinder sig fra bymidten. Den mest besøgte busstation i Barcelona er Barcelona Sants, ca. 2.6 km væk fra centrum. I Zurich er den mest populære busstation Zürich, Sihlquai Bus Terminal (Carparkplatz Sihlquai) og ligger 2.2 km udenfor byen.

Hvis du leder efter billige billetter til din bus fra Barcelona til Zurich, kan Flixbus eller Eurolines France med sikkerhed hjælpe dig. Men du har også mulighed for at søge på Omio efter flere busselskaber for at finde den rigtige løsning for dig.
Hvis du planlægger at rejse til Zurich med bus, er der masser af muligheder for at besøge andre steder, som f. Eks. Paris, Milano eller München. Hos Omio kan du finde de bedste forbindelser imellem Zurich og disse seværdige destinationer.
Det er ikke noget problem at komme fra Barcelona til Zurich uden en bil. Kig på Omios hjemmeside, og find de bedste turistbus billetter fra Barcelona til Zurich. Du kan samle alle dine billetter på Omio app'en for et hurtigt overbik og en nem rejse.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Barcelona

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links