Busser Amsterdam Stockholm

De billigste busser fra Amsterdam til Stockholm

Tider og priser for 05. dec.

Billigste

945 kr

Gennemsnit

1032 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Flixbus
06:00Amsterdam23t50 05:50Stockholm
0 skift
945 kr1Enkeltbillet
Flixbus
09:10Amsterdam31t20 16:30Stockholm
0 skift
1064 kr1Enkeltbillet
Flixbus
08:10Amsterdam31t20 15:30Stockholm
0 skift
1087 kr1Enkeltbillet

Bustider Amsterdam til Stockholm

Viser busser for i morgen, mandag 5. december
Flixbus
06:00Amsterdam23t50 05:50Stockholm
0 skift
Flixbus
08:10Amsterdam31t20 15:30Stockholm
0 skift
Flixbus
09:10Amsterdam31t20 16:30Stockholm
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
05. dec.
tir
06. dec.
ons
07. dec.
tor
08. dec.
fre
09. dec.
lør
10. dec.
søn
11. dec.

De hurtigste busser fra Amsterdam til Stockholm

Tider og priser for 05. dec.

Hurtigste rejse

23 t 50 m

Gennemsnit

1d 4 t 50 m

Busser pr. dag

3

Afstand

1125 km

Ud af de 3 busafgange, der hver dag kører fra Amsterdam til Stockholm, kører 3 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Flixbus
06:00Amsterdam23t50 05:50Stockholm
0 skift
945 kr1Enkeltbillet
Flixbus
08:10Amsterdam31t20 15:30Stockholm
0 skift
1087 kr1Enkeltbillet
Flixbus
09:10Amsterdam31t20 16:30Stockholm
0 skift
1064 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Stockholm?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra Amsterdam til Stockholm

distanceAfstand1125 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus23 t. 50 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus1.169 DKK
frequencyAntal Bus2 dagligt
changesDirekte busNej
carriersBusselskaberFlixbus

Med bussen fra Amsterdam til Stockholm er denne tur 1125 km lang og tager i gennemsnit 23 t. 50 min. med vores partnere som Flixbus. Normalt er der 2 busser om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste busbillet på denne tur for helt ned til 985 DKK, men gennemsnitsprisen for busbilletter er 1.169 DKK. Rejsende rejser oftest fra Amsterdam Centraal og ankommer til Stockholm, Terminalslingan.

Busselskaber: FlixBus fra Amsterdam til Stockholm

Med busser fra FlixBus finder du din rejse imellem Amsterdam og Stockholm fra 985 DKK. Med mere end 1000 selskaber på Omio, kan du finde de bedste busplaner og billetter til din rejse.

FlixBus

FlixBus er det bedste valg, når du vil rejse med bus mellem Amsterdam og Stockholm. Omio viser dig hurtigt aktuelle busplaner fra FlixBus for rejser mellem Amsterdam og Stockholm, og gør det nemmere end nogensinde at købe busbilletter online til den billigste, hurtigste eller tidligste tur. Afstanden imellem Amsterdam og Stockholm er omkring 1125 km, og den billigste enkeltbillet fra FlixBus koster fra 985 DKK. Når du tjekker de seneste busplaner fra FlixBus mellem Amsterdam og Stockholm, kan du også se rejseinformation, såsom tilladt bagage og faciliteter ombord, og sammenligne de bedste ruter til Stockholm. Hvis du søger efter billetter fra FlixBus i Omio-appen, kan du desuden se, om der er tale om mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive. Omio kan hurtigt finde den perfekte billet fra FlixBus imellem Amsterdam og Stockholm, så du kan bruge mere tid på at glæde dig til rejsen.

Rejstip: Busser fra Amsterdam til Stockholm

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Stockholm. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Amsterdam til Stockholm.
FAQs
De billigste busbilletter fra Amsterdam til Stockholm koster 985 DKK. Prisen afhænger dog af, hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
I gennemsnit koster det 1.169 DKK at rejse med bus fra Amsterdam til Stockholm. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
Afstanden imellem Amsterdam og Stockholm er ca. 1125 km med bus. Book dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller i Omio-appen.
Rejsetiden fra Amsterdam til Stockholm er på ca. 23 t. 50 min.   med bus. Den kan dog variere alt efter, hvilke dage du vælger at rejse på. Find de bedste priser på Omios hjemmeside eller i appen.

Vores kunder, som booker billige rejser med bus fra Amsterdam til Stockholm, rejser oftest via Amsterdam Centraal og Stockholm, Terminalslingan. Book dine billetter på Omio i dag.

Hvis du planlægger at rejse med bus fra Amsterdam, skal du regne med en afstand på 1, 9 km fra centrum og til Amsterdam Centraal, som er den busstation, de fleste rejsende benytter. Efter din ankomst til Stockholm, skal du regne med en tur på 1, 5 km fra den populære Stockholm, Terminalslingan og ind til bymidten.

Med Flixbus kan du rejse hurtigt fra Amsterdam til Stockholm. På Omios hjemmeside kan du også undersøge, hvad de andre busselskaber har at tilbyde og dermed få den bedste pris.
I gennemsnit er der 2 busser om dagen fra Amsterdam til Stockholm. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
Dagens første bus fra Amsterdam til Stockholm afgår kl. 08. 10   og dagens sidste bus fra Amsterdam til Stockholm afgår kl. 08. 10. Tjek den nyeste busplan fra Amsterdam til Stockholm på Omio, og find det bedste tidspunkt at rejse på.
Du finder busser mellem Amsterdam og Stockholm, der i gennemsnit koster 1.169 DKK den ene vej, hvis du booker inden for de næste syv dage. Men vi anbefaler at købe busbilletter på forhånd, hvis du vil have det bedste tilbud og spare penge på din rejse. Busbilletter fra Amsterdam til Stockholm sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Amsterdam
Stockholm

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links