Busser Amsterdam Haag

De billigste busser fra Amsterdam til Haag

Tider og priser for 07. okt.

Billigste

89 kr

Gennemsnit

111 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

22:05Amsterdam0t45 22:50Den Haag, Centraal Station
0 skift
89 kr1Enkeltbillet
12:25Amsterdam0t45 13:10Den Haag, Centraal Station
0 skift
133 kr1Enkeltbillet

Bustider Amsterdam til Haag

Viser busser for i morgen, fredag 7. oktober
12:25Amsterdam0t45 13:10Den Haag, Centraal Station
0 skift
22:05Amsterdam0t45 22:50Den Haag, Centraal Station
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
07. okt.
lør
08. okt.
søn
09. okt.
man
10. okt.
tir
11. okt.
ons
12. okt.
tor
13. okt.
fre
14. okt.
lør
15. okt.
søn
16. okt.
man
17. okt.
tir
18. okt.
ons
19. okt.
tor
20. okt.
fre
21. okt.
lør
22. okt.
søn
23. okt.
man
24. okt.
tir
25. okt.
ons
26. okt.
tor
27. okt.

De hurtigste busser fra Amsterdam til Haag

Tider og priser for 07. okt.

Hurtigste rejse

45 m

Gennemsnit

45 m

Busser pr. dag

2

Afstand

52 km

Ud af de 2 busafgange, der hver dag kører fra Amsterdam til Haag, kører 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

2nd rejsetid
22:05Amsterdam0t45 22:50Den Haag, Centraal Station
0 skift
89 kr1Enkeltbillet
2nd rejsetid
12:25Amsterdam0t45 13:10Den Haag, Centraal Station
0 skift
133 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express

Rejstip: Busser fra Amsterdam til Haag

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Haag. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Amsterdam til Haag.
FAQs
Den billgste måde at komme med turistbus fra Amsterdam til Haag koster 24 DKK. Jo tidligere du køber din billetter, jo bedre. Spar penge ved at booke dine bus billetter på Omios hjemmeside i god tid.
Gennemsnitsprisen for bus billetter fra Amsterdam til Haag er 36 DKK. Vil du gerne have de billigste billeter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
Når du rejser med bus fra Amsterdam til Haag, skal du regne med en afstand på 52 km. Jo tidligere du booker dine billetter, jo billigere kan du få din rejse.
Rejsen fra Amsterdam til Haag varer ca. 40 min med bus. Rejsetiden varierer dog alt efter hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender, helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem Amsterdam og Haag.

De mest populære busterminaler i Amsterdam og Haag hedder Amsterdam Centraal og The Hague, Schedeldoekshaven. På din rejse fra Amsterdam til Haag er det sandsynligt at du også vil afrejse fra og ankomme til disse rutebilstationer.

Hvis du planlægger at rejse med turistbus fra Amsterdam, skal du regne med en afstand på 916 m fra centrum og til Amsterdam Centraal, som er den busterminal flest rejsende benytter. Efter din ankomst i Haag må du påregne en rejse på 3.2 km fra den populære The Hague, Schedeldoekshaven og ind til bymidten.

Omio arbejder med mange busselskaber for at få dig hurtigst muligt fra Amsterdam til Haag med bus. Du kan rejse med Flixbus, Movelia, Eurolines France eller BlaBlaCar Bus eller undersøge hvilke billetter de andre busselskaber har. På den måde kan du sikre dig det bedste tilbud.
Hvis du vil rejse direkte fra Amsterdam til Haag med turistbus, anbefales det at rejse med Flixbus eller BlaBlaCar Bus. Hvis du ikke kan finde nogen direkte forbindelser, så lad Omio hjælpe dig med at finde den bedst mulige løsning, så du får en glat rejse.
Omio finder hurtigt de billigste bus billetter fra Amsterdam til Haag, hvad enten du har brug for enkeltbilleter eller returbilletter. Du kan finde al information om din rejse mellem Amsterdam og Haag på Omios app.
Efter ankomsten til Haag med turistbus kan det anbefales at besøge de populære Bruxelles, Rotterdam eller Paris. Omio kan hjælpe dig med at finde de billigste forbindelser fra Haag til din næste destination.
Du behøver ikke have bil for at rejse fra fra Amsterdam til Haag. På Omios app kan du finde billetter til din turistbus rejse fra Amsterdam til Haag Her kan du også gemme dine billetter for at gøre din rejse lettere.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Amsterdam

Busser fra Amsterdam til Haag – var det ikke lige det, du ledte efter`?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links