Busser København Berlin

De billigste busser fra København til Berlin

Tider og priser for 07. okt.

Billigste

416 kr

Gennemsnit

416 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
06:30København7t20 13:50Berlin
0 skift
416 kr1Enkeltbillet

Bustider København til Berlin

Viser busser for i morgen, fredag 7. oktober
06:30København7t20 13:50Berlin
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
07. okt.
lør
08. okt.
søn
09. okt.
man
10. okt.
tir
11. okt.
ons
12. okt.
tor
13. okt.
fre
14. okt.
lør
15. okt.
søn
16. okt.
man
17. okt.
tir
18. okt.
ons
19. okt.
tor
20. okt.
fre
21. okt.
lør
22. okt.
søn
23. okt.
man
24. okt.
tir
25. okt.
ons
26. okt.
tor
27. okt.

De hurtigste busser fra København til Berlin

Tider og priser for 07. okt.

Hurtigste rejse

7 t 20 m

Gennemsnit

7 t 20 m

Busser pr. dag

1

Afstand

355 km

Ud af de 1 busafgange, der hver dag kører fra København til Berlin, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
06:30København7t20 13:50Berlin
0 skift
416 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Berlin?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Hele huse og lejligheder

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Busser fra København til Berlin

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Berlin. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra København til Berlin.
FAQs
Den billgste måde at komme med bus fra København til Berlin koster 197 DKK. Jo tidligere du køber din billetter, jo bedre. Spar penge ved at booke dine turistbus billetter på Omios hjemmeside i god tid.
Det koster i gennemsnit 354 DKK at rejse med turistbus fra København til Berlin. Priserne varierer dog alt efter hvornår du bestiller. Som regel er det bedst at være i god tid, hvis du vil have en god pris.
Når du rejser med bus fra København til Berlin, skal du regne med en afstand på 354 km. Jo tidligere du booker dine billetter, jo billigere kan du få din rejse.
Den gennemsnitlige rejsetid fra København til Berlin varer 7 h 20 min med bus, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage kan rejsetiden vare længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter til din rejse på Omio.

Når du rejser med turistbus fra København til Berlin, så er det godt at vide hvilke busterminaler, der er de mest populære. I København er København, Ny Ellebjerg St. (togbus) den mest benyttede station, og i Berlin er det Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof.

Hvis du planlægger at rejse med bus fra København, skal du regne med en afstand på 5.8 km fra centrum og til København, Ny Ellebjerg St. (togbus), som er den busstation flest rejsende benytter. Efter din ankomst i Berlin må du påregne en rejse på 10.4 km fra den populære Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof og ind til bymidten.

Med comati, Infobus, Sindbad, Flixbus, BlaBlaCar, Deutsche Bahn eller Eurolines Germany kan du rejse hurtigt fra København til Berlin. På Omios hjemmeside kan du også undersøge hvad de andre busselskaber har at tilbyde og dermed få den bedste pris.
Hvis du leder efter et direkte bus fra København til Berlin, burde du overveje at rejse med Flixbus eller Infobus. Hvis du ikke kan finde det du søger, kan du søge på andre forbindelser og finde de tilbud, der bedst passer til dine behov.
Lad Omio hjælpe dig med at finde de busselskaber der har de bedste tilbud på turistbus billetter fra København til Berlin. Hvad enten du har brug for enkelt- eller returbilletter, så finder vi dem til dig. Og for at gøre din rejse endnu nemmere, så kan du få al den rejseinformation du har brug for på Omio app'en.
Mange af vores kunder som rejser med med bus fra København til Berlin stopper ikke i Berlin. Amsterdam, Prag eller Paris er nogle af de mest populære destinationer i nærheden af Berlin. Lad Omio hjælpe dig med at finde billige med turistbus billetter til disse top-destinationer!
Det er ikke noget problem at komme fra København til Berlin uden en bil. Kig på Omios hjemmeside, og find de bedste bus billetter fra København til Berlin. Du kan samle alle dine billetter på Omio app'en for et hurtigt overbik og en nem rejse.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Berlin

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links