Busser Aalborg København

De billigste busser fra Aalborg til København

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

189 kr

Gennemsnit

252 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Flixbus
13:05Aalborg5t35 18:40København
0 skift
189 kr1Enkeltbillet
Flixbus
06:55Aalborg5t15 12:10København
0 skift
315 kr1Enkeltbillet

Bustider Aalborg til København

Viser busser for i morgen, tirsdag 31. januar
Flixbus
06:55Aalborg5t15 12:10København
0 skift
Flixbus
13:05Aalborg5t35 18:40København
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.

De hurtigste busser fra Aalborg til København

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

5 t 15 m

Gennemsnit

5 t 25 m

Busser pr. dag

2

Afstand

223 km

Ud af de 2 busafgange, der hver dag kører fra Aalborg til København, kører 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Flixbus
06:55Aalborg5t15 12:10København
0 skift
315 kr1Enkeltbillet
Flixbus
13:05Aalborg5t35 18:40København
0 skift
189 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express

Oversigt: Bus fra Aalborg til København

distanceAfstand223 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus5 t. 15 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus127 DKK
frequencyAntal Bus2 dagligt
changesDirekte busJa, der er 2 direkte busser dagligt
carriersBusselskaberDSB eller Flixbus

Med bussen fra Aalborg til København er denne rute 223 km lang og tager i gennemsnit 5 t. 15 min. med vores partnere som DSB eller Flixbus. Normalt det 2 busser om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne rute ligger omkring 127 DKK, koster den billigste busbillet helt ned til 102 DKK.

Busselskaber: FlixBus fra Aalborg til København

For helt ned til 102 DKK kan du rejse med bus fra Aalborg til København med FlixBus. Omio viser dig de bedste tilbud, rejseplaner og billetter på denne tur.

FlixBus

Omio hjælper dig med at finde den perfekte bus fra Aalborg til København med FlixBus. Uanset om du søger efter den hurtigste, tidligste eller billigste bus fra Aalborg til København, viser Omio dig aktuelle busplaner, billetter, priser og anden rejseinformation fra FlixBus (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), så du kan finde den busbillet, der passer bedst til din rejse fra Aalborg til København. Du skal forvente at rejse omkring 223 km fra Aalborg til København med FlixBus. Når du er klar, kan du købe dine enkeltbilletter mellem Aalborg og København hos FlixBus med priser helt ned til 102 DKK, hvis du booker på forhånd. Hvis du bruger Omio-appen til at booke din billet, kan du straks se, om du har en mobilbillet, så du slipper for at købe den på busterminal, inden du skal med bussen. Så book nemt dine billetter online, og glæd dig til en problemfri rejse med FlixBus.

Rejstip: Busser fra Aalborg til København

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til København. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Aalborg til København.
FAQs
Busbilletter fra Aalborg til København koster 102 DKK, når de er billigst. Du kan spare penge ved at lade Omio hjælpe dig med at finde de billigste billetter i god tid før din rejse fra Aalborg til København.
Busbilletter fra Aalborg til København koster i gennemsnit 127 DKK. Prisen kan dog variere alt efter rejsetidspunkt, eller hvornår du booker dine billetter. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid inden afrejse, så du får de bedste tilbud.
Før du planlægger din rejse fra Aalborg til København, er det en fordel at vide, at der er 223 km fra Aalborg til København, når du rejser med bus. Omio kan hjælpe dig med at finde billige busbilletter, især hvis du booker i god tid.
Det er altid godt at vide, hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med bus fra Aalborg til København, varer rejsen ca. 5 t. 15 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde det, du har brug for.
For at få de billigste priser på din rejse fra Aalborg til København, kan du med fordel undersøge, hvilke tilbud DSB eller Flixbus har. På Omios hjemmeside kan du også finde mange andre busselskaber, som kan hjælpe dig med din busrejse.
Ja, der er 2 direkte busser gange dagligt fra Aalborg til København. Du kan vælge at rejse med Flixbus  og slippe for at skifte undervejs. En direkte rejse med bus er normalt hurtigere, så det er en god idé at holde øje med, når du booker en billet til denne rejse.
I gennemsnit det 2 busser om dagen fra Aalborg til København. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
Dagens første bus fra Aalborg til København afgår kl. 07. 55   og dagens sidste bus fra Aalborg til København afgår kl. 16. 25. Tjek den nyeste busplan fra Aalborg til København på Omio, og find det bedste tidspunkt at rejse på.
Du finder busser mellem Aalborg og København, der i gennemsnit koster 127 DKK den ene vej, hvis du booker inden for de næste syv dage. Men vi anbefaler at købe busbilletter på forhånd, hvis du vil have det bedste tilbud og spare penge på din rute. Busbilletter fra Aalborg til København sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.
HjemBusserBusser KøbenhavnBusser Aalborg København

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog