Busser Aalborg København

De billigste busser fra Aalborg til København

Tider og priser for 04. jul.

Billigste

216 kr

Gennemsnit

216 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
14:05Aalborg, Busterminal5t35 19:40København, Ingerslevsgade
0 skift
216 kr1Enkeltbillet
Cheapest
07:55Aalborg, Busterminal5t15 13:10København, Ingerslevsgade
0 skift
216 kr1Enkeltbillet

Bustider Aalborg til København

Viser busser for i morgen, mandag 4. juli
07:55Aalborg, Busterminal5t15 13:10København, Ingerslevsgade
0 skift
14:05Aalborg, Busterminal5t35 19:40København, Ingerslevsgade
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
04. jul.
tir
05. jul.
ons
06. jul.
tor
07. jul.
fre
08. jul.
lør
09. jul.
søn
10. jul.
man
11. jul.
tir
12. jul.
ons
13. jul.
tor
14. jul.
fre
15. jul.
lør
16. jul.
søn
17. jul.
man
18. jul.
tir
19. jul.
ons
20. jul.
tor
21. jul.
fre
22. jul.
lør
23. jul.
søn
24. jul.

De hurtigste busser fra Aalborg til København

Tider og priser for 04. jul.

Hurtigste rejse

5 t 15 m

Gennemsnit

5 t 25 m

Busser pr. dag

2

Afstand

223 km

Ud af de 2 busafgange, der hver dag kører fra Aalborg til København, kører 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
07:55Aalborg, Busterminal5t15 13:10København, Ingerslevsgade
0 skift
216 kr1Enkeltbillet
2nd rejsetid
14:05Aalborg, Busterminal5t35 19:40København, Ingerslevsgade
0 skift
216 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express

Rejstip: Busser fra Aalborg til København

Du kan nemt tage bussen til København. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Aalborg til København.
FAQs
Du kan købe bus billetter fra Aalborg til København så billigt som 134 DKK alt efter i hvor god til du bestiller dine turistbus billetter. Vi anbefaler at du booker på Omio i så god tid som muligt for at få de billigste priser.
Bus billetter fra Aalborg til København koster i gennemsnit 186 DKK. Prisen kan dog variere alt efter rejsetidspunkt eller hvornår du booker dine billetter. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid inden afrejse, så du får de bedste tilbud!
Der er ca. 223 km fra Aalborg til København, når du rejser med bus. Priserne varierer alt efter hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
Det er altid godt at vide hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med bus fra Aalborg til København, varer rejsen ca. 5 h 15 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde hvad du har brug for.
For at få de billigste priser på din rejse fra Aalborg til København kan du med fordel undersøge hvilke tilbud DSB eller Flixbus har. På Omios hjemmeside kan du også finde mange andre busselskaber, som kan hjælpe dig med din bus.
Hvis du leder efter et direkte bus fra Aalborg til København, burde du overveje at rejse med Flixbus. Hvis du ikke kan finde det du søger, kan du søge på andre forbindelser og finde de tilbud, der bedst passer til dine behov.
Lad Omio hjælpe dig med at finde de busselskaber der har de bedste tilbud på turistbus billetter fra Aalborg til København. Hvad enten du har brug for enkelt- eller returbilletter, så finder vi dem til dig. Og for at gøre din rejse endnu nemmere, så kan du få al den rejseinformation du har brug for på Omio app'en.
De af vores kunder som rejser med med bus til København besøger ofte Stockholm, Berlin eller Hamborg. Omio kan finde de bedste forbindelser fra København og de mest populære destinationer.
Det er ikke noget problem at komme fra Aalborg til København uden en bil. Kig på Omios hjemmeside, og find de bedste turistbus billetter fra Aalborg til København. Du kan samle alle dine billetter på Omio app'en for et hurtigt overbik og en nem rejse.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Aalborg

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links