Omio Affiliate Programme

Tjen provision
Unikt og pålideligt produkt
Rettidige og automatiske betalinger

Tag på en rejse med os

Omio er en unik rejseplatform, som giver rejsende mulighed for at sammenligne og booke rejser med tog, bus og fly i forhold til deres personlige rejsebehov. Med vores partnerprogram kan du tilbyde Omio-oplevelsen til din målgruppe og tjene penge på deres bookinger via vores værktøjer.

Nå et større publikum

API til søgninger

Få kontakt med 800+ partnere gennem Omio API for at gøre det nemmere at sammensætte spændende søgemuligheder med flere rejsetilstande til dine kunder.

Widget til søgninger

Øg kundetilfredsheden ved at placere en Omio-widget på dit website.

Medier

Få adgang til et omfattende mediebibliotek, herunder et stort udvalg af bannere, der passer til dine behov.

Hvad siger vores partnere?

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det en god idé at deltage i programmet?

Ved at deltage i vores partnerprogram kan du samarbejde med en af verdens hurtigst voksende onlinerejseplatforme. Vi tilbyder en lang række forbindelser, unikt indhold og høje konverteringsrater.

Hvem kan tilmelde sig Omios partnerprogram?

Du kan deltage i programmet, hvis du har et website eller en app, eller du er en onlinerejsekonsulent, og du er interesseret i at tilbyde de bedste valgmuligheder inden for rejser. Der gælder visse begrænsninger og retningslinjer, som forklaret i vores vilkår og betingelser, der kan ses her.

Hvad sker der efter tilmelding?

Når du har indsendt din ansøgning, gennemgår vi den og giver dig feedback inden for 14 hverdage.

Hvordan fungerer Omios konverteringssporing?

Du får et sporingslink, der er unikt for dig. Ved hjælp af dette unikke partner-id kan vi identificere og tildele omdirigeringerne til din konto.

Hvad er omkostningerne og fordelene for programpartnere?

Din indtjening fra Omio-partnerprogrammet er baseret på antallet af omdirigeringer, du genererer. Den optjente provision afhænger af det promoverede marked samt det medførende investeringsafkast fra de genererede bookinger. Det betyder, at for hver omdirigering, du skaber, kompenseres du, og tilmeldingen er gratis.

Hvad bør du promovere?

Idet ruterne til de bedste resultater varierer for hvert marked, må du endelig kontakte [email protected], hvis du har nogen spørgsmål eller specifikke anmodninger.

Hvilken type integration er tilgængelig?

Vi tilbyder en lang række bannere, widgetløsninger, der kan tilpasses, dybe links og en API til søgninger.

Hvordan er Omios provisionsstruktur?

Provisionen er baseret på det promoverede marked samt det medførende investeringsafkast. Modellen er baseret fuldt ud på resultater, så jo bedre kvalitet af omdirigeringer du får, desto større provision optjener du. Kontakt [email protected] for at få flere oplysninger.

Hvordan og hvornår udbetales provision?

Provision udbetales via en bankoverførsel, mellem 30 og 60 dage efter at fakturaen er blevet godkendt af Omio. I starten af hver måned modtager du en rapport med bekræftede omdirigeringer til udbetaling. Bemærk, at bankoverførslen foretages, så længe du har optjent mindst 100 euro. Hvis denne minimumsgrænse ikke er opnået, føjes din indtjening til den efterfølgende måned.

Gik vi glip af dit spørgsmål?

Ring til os, eller send os en e-mail på [email protected] Vi svarer med glæde på alle spørgsmål, du måtte have om at starte et partnerskab med Omio.

HjemOmio Affiliate Programme
Valuta
Sprog